svētdiena, 2013. gada 3. februāris

7 nāvējošas mājaslapu izstrāde kļūdas


1.  Augsta sākotnējā programmu izdevumus. Izplatīta kļūda ir tērēt pārāk daudz sākotnēji programmēšanas pirms jums pierādīt, ka vietne var izdarīt satiksmi. Piemēram, pieņemsim, ka jūsu interneta vietne pieņem sludinājumi. Jūs varētu vai nu ievietot tos manuāli, bet līdz brīdim jūsu satiksmes veidota, vai jūs varētu pavadīt tūkstošus (-as), kam šī sistēma automatizēta nekavējoties. Naudu labāk tērē tirdzniecības nekā par dārgu plānošanas līdz vietā uzkrājas pietiekami satiksmes.

2. Finansējums fiksētās izmaksas pārāk ātri. Vēl viena kļūda ir tērēt dārgo finansējumu par fiksēto izmaksu. Īri birojs, pērkot ēku, maksājot par apgāšanās līnijas un darbā darbiniekus visi varam ietilpst šajā mājaslapu izstrāde kategorijā. Ja vien jums ir pārdošanas, lai attaisnotu šos izdevumus, lai tos gaidīt! Jūs varat viegli palaist interneta klātbūtni no jūsu mājām par kurpju saite.

3. Pērk serveri un veltīta līnijas pārāk ātri. Tas parasti nav nepieciešams pirkt serverus un ir veltīta T1 vai T3 savienojumiem no paša sākuma. Tikai tāpēc, ka jūs sagaida, lai ir lielas summas satiksmes nenozīmē, jums būs šo satiksmi uzreiz. Jūs varat sākt ar $ 30 - $ 50 kontā ar savu domēnu uz ​​servera pieder ISP un mājaslapu izstrāde saglabāt sev šos izdevumus.

4. Ne testēšanas ūdeņos. Nekad vienkārši pieņemu, ka jūsu ideja būs darbs, jo tas ir jēga uz papīra. Tā vietā, lai tērēt visu naudu, lai dotos visa vepris, apsver savu izaugsmi posmos. Pārbaudi savu produktu vai pakalpojumu uz vietas, kas nav automatizēta vai nav komerciāli veiksmīgākās grafikas iespējas. Kamēr jums ir pievilcīga, organizēto dizains mājaslapu izstrāde jums būs ok. Pārbaudīt un redzēt, ja jūsu produkti vai pakalpojumi pārdot nelielā mērogā. Tad, kad jūs redzat pārdošanas un ir kāpurķēžu daži satiksmes līdz pārdošanas attiecības, jums būs gatava izskatīt vēl ekspansīvas pasākumus.

5. Piesavināšanos Reklamēšanas dolāru attīstībai. Vēl viena izplatīta kļūda ir tērēt tik daudz naudas par attīstību, kas jums nav kaut atstāj reklāmai. Pat slickest vietā nedos apmeklētāju (vai pārdošanas), ja jums nav reklamētu un veicinātu to. Netērētu vērtīgas mārketinga dolāru par zvani un svilpes.

6. Pieņemot, ka, ja mēs veidot to viņi nāks. Tas kļūst arvien grūtāk, lai veicinātu vietnes, izmantojot meklētājprogrammas un katalogi, lai iegūtu satiksmes jums ir nepieciešams. Mērķtiecīga on-line un off-line mājaslapu izstrāde reklāma un veicināšana būs nepieciešams, lai gūtu panākumus.

7. Pārāk daudzi cilvēki vēlas viss perfekts, pirms viņi iet dzīvot. Kamēr jūs atkritumu visu savu laiku mēģina iegūt viss perfekts, internets izmaiņas, kāds cits darbojas ar to pašu ideju. * Kā tur pirmā * bieži vien ir daudz svarīgāka nekā * Nokļūšana ideāls. * Piesakies 80-20 noteikums projektiem vietā. Jūs varat saņemt izveidota un darbojas, un testēšanas derīgumu savu produktu on-line ar 20% no laika, resursu un naudas. Gaidīt tērēt 80% no saviem resursiem pulēšana ka pagājušajā 20%, kad jūs esat pierādījuši stabilitāti jūsu vietā.


Tagad jūs domājat es esmu stāsta jums veikt lietas lēni, un jūs baidās, ja esat nakti panākumus jums nebūs gatavi par papildus joslas platumu, satiksmes, masu pārdošanas, uc Tas nav jābūt gadījumā. Plāns viss iepriekš. Pētniecības visas izmaksas, kas saistītas ar panākumiem pirms laika. Ir šos uzlabojumus gaida spārnus. Zināt, kā tieši jūs uzņemt palielināt satiksmes un noieta palielināšana. Iet ar ISP, kas ir izaugsmes plānu, lai palīdzētu jums pārvietoties no vienas fāzes panākumiem nākamo bez aizturēm.

Veic  savu paplašināšanas plānu un saņemt citātus no programmētājiem un izstrādātājiem, pirms jūs iet dzīvot. Lemt par tieši to, kas izstrādātāji, programmētāji un grafiskie dizaineri jūs izmantosiet un tos gatavi uzlabot savu vietni, kā nepieciešams. Ja jums ir visas jūsu pētniecības darīts pirms laika, jums būs minimālas augšanas sāpes un būs maksimāli izmantot savu dārgo kapitālu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru