svētdiena, 2013. gada 3. februāris

Dalies savā mājas lapā


Ja esat kādreiz mājaslapu izstrāde un prātoju, kā jūs varētu staba savu prasību par internetu, tāpat kā citiem, kas izdarījušas jau miljoniem, tad mājaslapu izstrāde var sniegt Jums pakalpojumus darīt tieši to. Internets ir lielisks veids, kā dalīties ar informāciju un tas ir iespējams, lai jūs varētu veikt daļu no interneta un padarīt to par savu. Šis raksts iepazīstina terminu "web hosting" un sniedz dažus noderīgus padomus tīmekļa attīstībai tiklīdz esat saņemt kādu interneta telpu.

Kas ir mājaslapu izstrāde? Mājaslapu izstrāde ir tīkla datoriem no visas pasaules, kas komunicē ar otru, izmantojot HTTP protokolu, valoda, kas ļauj pārraidi tīmekļa dokumentus. Esiet uzmanīgi, jo šis termins nav sinonīms ar "Internet", jo tas ir definēts kā tīkls tīklu, kur datoriem sazināties ar protokoliem, izņemot HTTP.  Mājaslapu izstrāde ir tas, ko jūs redzēt uz jūsu interneta pārlūku, web lapas komplektā ar grafiku, skaņu un citu informāciju. Tas viss tagad ir jānāk no kaut kur, un tas ir, ja bob hosiņ nāk iekšā

Web Hosting informācija, ka jūs redzēt no jūsu interneta pārlūkā ir ietverts tīmekļa lapās. Šīs tīmekļa lapas tiek turēti uz datoriem sauc web serveri. Web hosting ir par uzglabāšanu no mājas lapas, lai cilvēki varētu piekļūt tiem. Ir iespējams uzņemt jūsu mājas lapas sevi, bet iemesli apstāšanās visvairāk cilvēku dara tas, ka ir jautājumi, kas jāapsver ar kuru tiesības aparatūru un programmatūru, lai sekmīgi uzņemt jūsu tīmekļa lapas. Jūsu mājas lapas būs veikt zināma vieta, lietotājiem būs nepieciešams lejupielādēt katru lapu, lai apskatītu tos un jūsu interneta pieslēgums ir jābūt ātri, lai piedāvātu labu sniegumu saviem skatītājiem. Izmantojot specializētu uzņēmumu, kas piedāvā web hostinga mājaslapu izstrāde spējas uz to web serveri būs lielākā daļa no šiem rūpes prom no jums, bet jums būs nepieciešams izvēlēties gudri un jāizsver izmaksas un Jūsu vēlmes. Papildus tam piekļūt tīmekļa serveri, jums būs nepieciešams reģistrēt domēna vārdu (par maksu), kas unikāli identificē jūsu mājas lapā.

Kas Web Hosting var darīt jums visvienkāršākā pakalpojumu, kas web hosting  mājaslapu izstrāde piedāvā, ir, ka tas pakļauj savu tīmekļa lapas, lai citi redzētu. Citi pakalpojumi ir: e-pasta iespējas, kas ļauj e-pastu tiks saņemti un nosūtīti no sava servera, datu bāzes iespējas, kas ļauj veikt liela apjoma informācijas jāatjaunina un piekļūt tīmeklī, un dinamisku saturu, kas ļauj lietotājiem mijiedarboties ar web lapas jūs esat veikuši.

Mājas lapu izstrāde slikti izstrādāts mājas lapas, visticamāk novērsties lietotājiem un kaitēt uzticamību tajā ietverto informāciju. Doma jānostāda uz kā tas izskatās un kā jūs plānojat jūsu lietotājiem mijiedarboties ar saturu. To iesaka arī vairāk sarežģītu tīmekļa vietnēm, strukturēts izstrādes process būtu jāievēro. Šeit ir rokasgrāmata, lai loģiski soļus web izstrādes: · Prasības analīze: Kāda ir no mājas lapas mērķis? Kāds saturs būtu jāietver? · Dizains: Kā būtu lapas būt saistīti? Kas struktūrai tiem vajadzētu būt? Kā lapas mijiedarboties ar lietotāju? · Ieviešana: Šis solis ir faktiskais kodēšanu vietnes saskaņā ar iepriekšējām tīmekļa vietnēm. · Testēšana: Vai vietne darīt to, ko tā būtu? · Uzturēšana: Vai mājas lapā up-to-date informācija?

Daži noderīgi padomi par interneta attīstību turpmāk tiek ņemti no programmatūras kvalitātes aspektiem, bet tie attiecas uz attīstību vietnēs, kā arī. Tie ir jāapraksta interneta attīstību:

Uzticamība: Vai mājas uzticama? Vai defekti ļauj sistēmu, lai turpinātu darboties? Robustums: Kā mājas atbildēt uz nepareizu ieejas? Performance: Cik ātri mājas lapā reaģē uz lietotāja darbībām? Vai tas efektīvi apstrādāt pieprasījumus un izejvielas? Izmantojamība: Vai vietne ir viegli orientēties un saprast? Uzturamība: Vai vietne ir viegli mainīt? Var jaunu funkcionalitāti papildina? Pārnesamība: Ko programmatūras prasību neparedz mājas prasa? Vai tas ierobežot apjomu potenciālo lietotāju? Saprotamība: Cik labi jūs saprotat mājas lapā esat izstrādāta?

Projektējot jūsu mājas lapā, saglabāt šos kvalitātes aspektus prātā, jo tie palīdzēs jums attīstīt lapas vērts apmeklēt. Kā izvēlēties veidu uzņemt jūsu mājas lapā ir puse no problēmas, otra puse ir izveidot tīmekļa vietni, ka cilvēki gribētu apmeklēt un atgriezties. Zināšanas, kas ražo labu dizainu var palīdzēt jums iegūt vislabāko no jūsu darbi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru