svētdiena, 2013. gada 3. februāris

CORE mājaslapu izstrāde


CORE Komunikācijas specializējas augstas kvalitātes, unikālu mājaslapu izstrāde privātpersonām, uzņēmumiem un izglītības iestādēm Oregon Willamette Valley.

Vai jūs meklējat, lai ideju uz lielās skatuves vai darījumu attiecībās ar sapņiem par produktu pārdošanu visā pasaulē, mēs cieši sadarbojamies ar mūsu klientiem visos projektēšanas un attīstības procesa posmos.

mājaslapu izstrāde risinājumus
Plānošana un vietu no sākuma izpilde līdz beigām, izmantojot detalizētu web izstrādes procesā nodrošina stabilu pamatu, uz kura būvēt interneta mārketinga. Mēs piedāvājam jums vairākas dizaina koncepcijas un lietotājam domājošiem vietas arhitektūru, kas nodrošina stabilu pamatu tirdzniecības jūsu biznesa tiešsaistē.

XHTML & mājaslapu izstrāde
XHTML strukturētu un semantisko atzīmes un CSS iesniegšanai. Mēs veikt lielu lepnumu, radot vietnes kodētus izmantojot ieteiktos specifikācijas noteikti W3C. Ievērošana tīmekļa standartu uzlabo teritoriju par elastību, rada mazāk kodu, palielina pieejamību, padara vietni vairāk meklētājprogrammu draudzīgi, un racionalizē uzturēšanu.

vietā uzturēšana
Core pakalpojumi pārsniedzot sākotnējo izstrādi. Mēs piedāvājam uzturēšanas un mājaslapu izstrādepakalpojumiem tiem ar esošajām tīmekļa vietnes, kas nedarbojas, vai arī tiem, kas ir vienkārši novecojusi.

Datu bāzes vadības
Šodienas tirdzniecība ir arvien vairāk un vairāk datu bāzes virza. Kā jūs saglabāt klientu rezultātā un mājaslapu izstrāde informāciju, lai padarītu labāku viens pret vienu mārketinga kampaņu? Kā jūs sākt tirgot ar saviem klientiem un klientiem, datu bāzes apjoms un kvalitāte palielinājumā sarežģītību. Mēs piedāvājam ieskatu veiksmīgu mārketinga un biznesa izaugsmi, izmantojot datubāzes, mainīgo datubāzes poligrāfijas un tīmekli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru